Održano finale “Lige malih šampiona

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Gradsko finale „Lige malih šampiona” održano je u organizaciji Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica, u saradnji sa Sportskim savezom Srbije i Savezom za predškolski sport i fizičko vaspitanje Srbije.

Velika hala Poslovno-sportskog centra „Pinki” u našem gradu bila je domaćin sportske manifestacije namenjene deci predškolskog uzrasta „Liga malih šampiona”. Sportske aktivnosti i takmičenja veoma su važna za decu predškolskog uzrasta, navode stručnjaci.

U našem gradu finalno takmičenje okupilo je 270 takmičara, dece predškolskog uzrasta i starijeg uzrasta, od pet do sedam godina. Učestvovali su samo pobednici iz svih objekata predškolskih ustanova.


„Sportski savez Grada Sremska Mitrovica danas organizuje jedan veliki, prelep čas za decu to je Gradsko finale takmičenja „Liga malih šampiona”. Slika koju mi danas šaljemo su osmesi i igra i to je suština našeg posla da decu uvedemo u sport kroz igru i osmeh i da se u sportu i zadrže. To je naša funkcija, to je naš cilj i ovakvim danima kao što je danas, mi to i ostvarujemo,” rekao je Nemanja Crnić, generalni sekretar Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i