Da li je leto na vidiku?

Od strane Ozon
0 komentar
Temperature letnje, najavljene česte padavine

SREMSKA MITROVICA. Danas u Sremskoj Mitrovici očekuje se toplije vreme sa sunčanim periodima, ali takođe i dnevni razvoj oblaka koji može rezultirati kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Moguće lokalne nepogode. Vetar će biti slab i promenljivog pravca, dok će pritisak biti oko normale. Minimalna jutarnja temperatura će se kretati od 15°C, do 26°C. Uveče je moguća ponegde kratkotrajna kiša.

U subotu se očekuje toplo i nestabilno vreme u Sremskoj Mitrovici. Sunčani intervali će se smenjivati sa razvojem oblaka, a mogući su i kratkotrajni lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar će biti slab i promenljivog pravca, a pritisak će biti oko normale. Minimalna jutarnja temperatura će se kretati od 14°C do 17°C, dok će maksimalna temperatura biti od oko 25°C. Uveče je moguća ponegde kratkotrajna kiša.

Nedelja i početak naredne sedmice donose nastavak promenljivog i nestabilnog vremena u Sremskoj Mitrovici. Očekuje se smena sunčanih i oblačnih perioda, kao i povremena kiša i kratkotrajni lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Temperature će postepeno padati tokom nedelje i ponedeljka.

Najviša dnevna temperatura do kraja naredne nedelje do 27°C uz kratkotrajne padavine od četvrtka do nedelje, ostalim danima bez padavina.

Možda Vam se svidi i