Od danas novi vaučeri za odmor u Srbiji: Država ponovo deli po 5.000 dinara

Od strane Ozon
1 komentar

Novi krug vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji, počeće sutra u utorak 13. juna na svim šalterima javnog preduzeća „Pošta Srbije“ na teritoriji cele zemlje, objavio je sajt vaučeri.srbija.com.

SREMSKA MITROVICA. Pravo da se prijave imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, zaposleni sa primanjima koja ne prelaze 70.000 dinara mesečno, vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva, studenti, a korisnici vaučera mogu biti i lica starija od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju.

Građanima će biti na raspolaganju novih 100.000 vaučera u vrednosti od 5.000 dinara koje mogu koristiti u ugostiteljskim objektima koji učestvuju u sistemu. Osobe koje su u 2023. godini već ostvarile pravo na vaučer, ne mogu da podnose prijave za nove.

Potencijalni korisnici su u obavezi da na šalterima Pošte podnesu prijave najkasnije 30 dana pre početka realizacije aranžmana, odnosno period od dana podnošenja prijave Pošti do prvog dana korišćenja rezervisanog aranžmana ne može da bude kraći od 30 dana.
Krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar 2023. godine.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Milica 13.06.2023. - 4:15 pm

Nema vaučera od danas! Na sajtu http://www.vauceri.net piše da će vaučera biti sledeće nedelje, tako je najavio ministar Memić.

Komentari su zatvoreni.