Trijumf FK LSK pod vođstvom Divljaka i Klincova: Šampioni Međuopštinske lige Srem Zapad

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Nakon odigranih 26 kola, od kojih su u 21. utakmici ostvarili pobedu, ekipa FK „LSK“ iz Laćarka proglašena je šampionom Međuopštinske lige Srem „Zapad“.

U poslednjem kolu sezone, Laćarak je gostovao kod ekipe „Jedinstvo“ iz Rume i pobedio rezultatom 3:5, osiguravši tako titulu sa 66 osvojenih bodova. Drugoplasirani „Graničar“ iz Adaševaca ima 58 bodova.

Trenerski duo Divljak-Klincov ostaje upamćen kao jedan od najuspešnijih u nedavnoj istoriji kluba, s samo jednim porazom tokom njihovog mandata. Osvojili su pehar u MOL ligi i vratili ekipu u Sremsku ligu.

Trener Nedeljko „Pega“ Divljak je kratko izjavio povodom rastanka sa LSK-om: „Bilo mi je zadovoljstvo saradjivati sa igračima kluba koji su uvek davali sve od sebe na terenu. Želim klubu i igračima puno sreće i uspeha u budućnosti. LSK je večan, dok su svi ostali prolazni.“

Uprava kluba će tokom pauze odlučiti ko će biti novi trener „zelenih“. Novom treneru predstoji veliki posao, jer je ekipu vratio u viši rang takmičenja. Planirane su pripreme i jačanje igračkog kadra kako bi se nastavio niz odličnih rezultata.

Izvor: faul.rs

Možda Vam se svidi i