Nova cena “Pčelice” ne utiče na cenu boravka koju izdvajaju roditelji

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Roditelji mališana koji pohađaju PU “Pčelica” i u tekućoj godini izdvojiće isti novčani iznos za boravak dece u ovoj obrazovnoj ustanovi na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.

U 2023. godini menja se cena, ali to neće uticati na budžet roditelja, ostaje istih 3. 880 dinara za celodnevni boravak, odnosno 3. 550 za pripremni predškolski program, dok će grad na Savi snositi tri odsto više troškova iz budžeta nego prošle godine.

Ekonomska cena programa vaspitanja i obrazovanja u predškolskoj ustanovi “Pčelica” uskladjuje se na osnovu Pravilnika o merilima za utvrdjivanje ekonomske cene programa vaspitanja i obrazovanja u predškolskim ustanovama ali i drugih parametara koji utiču na promenu cena usluga. Ekonomska cena usluga se ove godine menja ali to neće uticati na budžet roditelja koji pohadjaju “Pčelicu”, cena usluga za njih i dalje ostaje 3.880 dinara za celodnevni boravak odnosno 3.550 dinara za pripremni predškolski program. Menja se samo cena usluge koja pada na teret grada, objasnio je načelnik Gradske uprave za obrazovanje Zoran Đurić

Cena boravka u Predškolskoj ustanovi “Pčelica” usklađena je na osnovu Pravilnika o merama i utvrđivanja ekonomske cene programa vaspitanja i obrazovanja u predškolskim ustanovama, ali i drugih parametara koji utiču na promenu cene usluga.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik