Miona Murić iz karate kluba „Srem“ ostvarila zapažen rezultat na Svetskom Kupu za mlade

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Ozon Media –  Miona Murić, članica Karate Kluba „Srem“, još jednom je pokazala izuzetnu spremnost i veštinu na Svetskom Kupu za mlade u WKF KARATE1 Youth League Venice 2023. Ovo takmičenje okupilo je 4021 takmičara iz 84 zemlje, a Miona se istakla u kategoriji kate U14, zauzevši 13. mesto u konkurenciji od 93 takmičarke iz celog sveta.

Njen uspeh na ovako prestižnom događaju, gde su se okupili vrhunski mladi karatisti iz svih krajeva sveta, jasno pokazuje njenu posvećenost i talent u karate veštinama. Nadmetanje u kategoriji kate U14 bilo je izuzetno konkurentno, ali je Miona svojim izvođenjem tehnika i vežbi pokazala visok nivo umeća.

Ovo nije prvi put da se Miona ističe na međunarodnom nivou, što dodatno potvrđuje njen kontinuirani napredak i posvećenost ovom sportu. Njen plasman među najboljih 15 takmičarki na tako masovnom događaju kao što je Svetski Kup za mlade definitivno je izuzetan uspeh i ponos za Karate Klub „Srem“.

S obzirom na konkurenciju i izuzetan broj takmičara, Miona Murić se pokazala kao izuzetno talentovana i sposobna mlada sportistkinja, koja obećava velike uspehe u budućnosti. Ovaj rezultat nije samo njen lični trijumf već i odlična prezentacija karate sporta u Sremu i Srbiji.

I Anđela Perović, takmičarka Karate Kluba „Srem“ i četvorostruka Balkanska šampionka, debitantski je nastupila na Svetskom Kupu za mlade u WKF KARATE1 Youth League Venice 2023.

Njen prvi put na ovom elitnom takmičenju predstavljao je značajan korak u njenoj sportskoj karijeri. Iako je konkurencija bila izuzetno jaka, Andjela je svojim nastupom pokazala zrelost, veštine i odlučnost.

Balkanska šampionka je svojim prisustvom na ovom globalnom događaju naglasila svoj kontinuirani napredak i posvećenost karate veštinama. Iako rezultat nije bio istaknut kao prethodno na Balkanskom nivou, sam nastup na ovakvom takmičenju donosi dragoceno iskustvo i priliku za učenje i dalji razvoj.

Foto Karate klub Srem

Možda Vam se svidi i