Deda Mrazovo poštansko sanduče: Ubaci pismo i sačekaj poštu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- Turistički info-centar postao je epicentar prazničnog čarolije u Sremskoj Mitrovici s dolaskom Deda Mrazovog poštanskog sandučeta. Ova magična kutija sada prima sve vaše želje koje još niste poslali ili mislite da može ispuniti samo dobro poznati čarobnjak Deda Mraz.

Ovaj čarobni poduhvat omogućava sugrađanima da napišu svoje najveće želje na papirić i ubace ih u sanduče ispred Turističkog info-centra do 21. decembra. Deda Mraz će izvući nekoliko pisama i obradovati njihove autore slanjem paketa direktno na njihovu adresu.

U pismima se očekuju sledeći podaci: ime i prezime deteta, godište, adresa, kao i ime i broj telefona roditelja kako bi Deda Mraz mogao kontaktirati i obradovati mališane.

Ovo inovativno i bajkovito iskustvo omogućava deci da svoje snove, želje i maštarije pretoče u pisma koja će putovati direktno do domova dece koja će za praznike dobiti poseban paket od Deda Mraza.

Svi stanovnici Sremske Mitrovice, mladi i stariji, pozvani su da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i zapišu svoje želje kako bi Deda Mraz mogao da ih ispuni i učini praznično vreme još magičnijim.

Možda Vam se svidi i