Marko Trivić: Povratak u Sremsku Mitrovicu – Od menadžera u Novom Sadu do preduzetnika u rodnom gradu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, Ozon Media – Ponekad se, usred brzog i ubrzanog ritma savremenog života, desi trenutak introspekcije koji nas vodi nazad ka našim korenima. Marko Trivić, rodom iz Sremske Mitrovice, proveo je nekoliko godina u Novom Sadu, ostvarujući značajan uspeh kao menadžer prodaje. Međutim nostalgija i duboka veza sa njegovim rodnom gradom ga je navela na hrabar korak – povratak u Sremsku Mitrovicu i pokretanje svog sopstvenog posla.

Marko je započeo svoju karijeru kao menadžer prodaje u Novom Sadu, gde je brzo stekao reputaciju vrhunskog prodavca. Za svoje izvanredne rezultate, dobio je titulu najboljeg prodavca Evrope i nalazio se među najboljim prodavcima na svetskom nivou. Iako je uspešno napredovao u poslu, Marko je počeo osećati teret ubrzanog načina života u većem gradu.

„Svakodnevna gužva, ubrzan tempo i stres počeli su da mi uzimaju danak,“ izjavio je Marko.

„Radio kao menadžer prodaje u Novom Sadu, tu sam imao titulu najboljeg prodavca Evrope, Među petnaest najboljih u Svetu u mojoj branši, vratio sam se jer je ovde moja kuća, ovo je moj grad. Radio sam, naravno, za procenat, sve je zavisilo od mene i dobro sam zarađivao, ali sam i mnogo trošio po terenima. Obilazio sam Zaječar, Bor, Majdanpek… i onda sam prelomio. Imao sam iskustva, falio mi je moj grad, smatrao sam da i ovde mogu da zaradim.“

Marko nije želeo samo da se vrati kući, već je odlučio da započne svoj posao. Krenuo je od nule, sa samo jednim automobilom. Prve godine, radio je neprestano, gotovo prvu i drugu smenu, ali je bio posvećen svojoj viziji. „Pre ovog sam radio i širio svoj posao. Sve ulažem ovde. Krenuo sam bez ičega, sa samo jednim automobilom. Prve godine sam radio konstantno, prvu i drugu smenu, kući nisam ni dolazio,“ dodao je Marko.

Marko je sada uspešni preduzetnik u Sremskoj Mitrovici, razvijajući svoj posao u svom rodnom gradu. „Kako se posao širi, mogu sebi da dam malo oduška u smislu da više radim menadžerski posao,“ rekao je on.

Ponekad je potrebno samo malo hrabrosti i preduzetničkog duha da se promeni način poslovanja.

Odlučan i ambiciozan, ovaj mladić nije se bojao rada i znao je da će morati mnogo da se potrudi kako bi ostvario svoj san. Počeo je skromno, ali danas je veoma zadovoljan postignutim. Smatra da je na pola puta i da je tek početak njegove preduzetničke avanture u Sremskoj Mitrovici.

Osnovao je kompaniju koja se bavi dostavom hrane, ali je razvio inovativan pristup poslovanju. Umesto da naplaćuje dostavu od kupaca, ovaj mladi preduzetnik ostvaruje saradnju sa restoranima, gde on obavlja dostavu za njih. Fakture za dostavu šalje restoranima umesto korisnicima, što mu omogućava da privuče veći broj restorana u svoju mrežu.

Za sada takav dogovor imamo sa 15 restorana u gradu, nadam se da ćemo to proširiti. Kupac, kada dostavimo iz ovih restorana plaća račun koji dostavi sam restoran. Ako se dostavlja nešto drugo, imamo raznih potreba građana, tada se dostava naplati, ovjašnjava Trivić.

Ovaj preduzetnik veruje u budućnost dostave hrane i pružanje odlične usluge. „Dostava je budućnost,“ rekao je. „Ljudi koji rade dugo često nemaju vremena da kuvaju. U gradu postoje jeftini ketering servisi, ali dostava hrane je naša strast. Cena dostave je 250 dinara unutar grada, ali varira u zavisnosti od restorana. U nekim restoranima dostava preko 1.500 dinara je besplatna. Mii smo njihovi partneri sa restoranima.“

„Trenutno nisam potpuno zadovoljan jer većina restorana radi samo do 23 časa,“ izjavio je mladi preduzetnik. „Nadam se da će uskoro produžiti radno vreme. Zbog ovog radnog vremena restorana, nema smisla da radim treću smenu, ali ako ako neko produži radno vreme, ja ću raditi. Sada sarađujemo sa 15 restorana u gradu.“

Ovaj mladić nije samo preduzetnik, već i strastveni zagovornik kvalitetne usluge. Njegova dostava hrane ne samo da olakšava život građanima Sremske Mitrovice, već i promoviše saradnju i partnerstvo sa lokalnim restoranima. Radno vreme mu je od 8:00 do 23:00, a njegova vizija i poslovni model osvajaju srca Mitrovčana.

Turbo dostava je kurirska sluzba iz Sremske Mitrovice, preduzeće koje se specijalizovalo za poslove prikupljanja, distribucije i dostave pošiljaka u toku dana na teritoriji Sremske Mitrovice i okoline

Dugogodišnje iskustvo, visok kvalitet usluga i zadovoljstvo naših korisnika obezbedili su nam lidersku poziciju na tržištu Mitrovice u segmentu distribucije danas za danas.

Trudimo se da budemo fleksibilni i prilagodljivi potrebama naših klijenata i da vam pružimo što bolju uslugu. Naša dostava je brza i pouzdana, a mi se trudimo da dostavimo hranu i druge potrepštine na vreme i u savršenom stanju..

Home – Turbo Dostava

Možda Vam se svidi i