Ko su novi direktori ustanova za kulturu u Sremskoj Mitrovici?

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na dnevnom redu sednice Skupštine Grada Sremska Mitrovica koja je održana u danas, 26. septembra našla su se razrešenja i imenovanja.

Na sednici Skupštine Grada Sremska Mitrovica, održanoj 26. septembra 2023. godine, donete su odluke u vezi sa imenovanjem i razrešenjem dužnosti direktora nekoliko ustanova za negovanje kulture u gradu.

Imenovanje vršioca dužnosti direktora Ustanove za negovanje kulture „Srem“

Na sednici Skupštine Grada, Aleksandar Budošan iz Sremske Mitrovice, imenovan je za vršioca dužnosti direktora Ustanove za Negovanje Kulture „Srem“ u Sremskoj Mitrovici. Ova funkcija će biti obavljena u narednoj godini.

Razrešenje dužnosti vršioca dužnosti direktora Centra za kulturu „Sirmijumart“

Na istoj sednici, Zoltan Hegediš iz Sremske Mitrovice, razrešen je sa funkcije vršioca dužnosti direktora Centra za Kulturu „Sirmijumart“ u Sremskoj Mitrovici. Ova odluka je deo procesa restrukturiranja ustanove, a nova uprava će biti zadužena za dalji razvoj kulturnih aktivnosti.

Imenovanje vršioca dužnosti direktora Centra za kulturu „Sirmijumart“

Mirosalva Ilijić iz Sremske Mitrovice, imenovana je za vršioca dužnosti direktora Centra za Kulturu „Sirmijumart“ u Sremskoj Mitrovici. Ova funkcija će takođe biti obavljena u narednoj godini, a Ilijić će biti odgovorna za dalji kulturni razvoj grada.

Razrešenje dužnosti vršioca dužnosti direktora Galerije „Lazar Vozarević“

Milan Marinković iz Velikih Radinaca, razrešen je sa funkcije vršioca dužnosti direktora Galerije „Lazar Vozarević“ u Sremskoj Mitrovici. Ova odluka je doneta zbog ispunjenja uslova za sticanje starosne penzije.

Imenovanje vršioca dužnosti direktora Galerije „Lazar Vozarević“

Marija Vuruna iz Sremske Mitrovice, imenovana je za vršioca dužnosti direktora Galerije „Lazar Vozarević“ u Sremskoj Mitrovici. Njena uloga će trajati jednu godinu, a očekuje se da će doprineti daljem razvoju ove značajne kulturne institucije.

Možda Vam se svidi i