I druga radionica završena u okviru manifestacije „Leto na Savi“. Nastavlja se na plaži 15. jula

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. U sklopu manifestacije „Leto na Savi“, održana je druga radionica koja je privukla veliko interesovanje mladih učesnika. Posle uspešne radionice posvećene pisanju, ovoga puta fokus je bio na čitanju i njegovom značaju.

Deca su imala priliku da shvate koliko je čitanje važno i kako može biti izuzetno zabavno. Biblioteka „Gligorije Vozarović“ je pružila bogat fond knjiga iz kojih se može mnogo toga naučiti. Tema današnje radionice bila je higijena – kako očuvati zdravlje tela i duha. Deca su saznala da je pravilna higijena tela ključna za fizičko zdravlje, dok je čitanje higijena duše koja podstiče mentalni razvoj, širi fond reči, obogaćuje znanje i budi nova interesovanja.

Radionica je privukla veliko interesovanje najmlađih sugrađana koji su još jednom pokazali svoju posvećenost i želju za znanjem. Družeći se i uživajući, deca su aktivno učestvovala, što je i jedan od ciljeva manifestacije „Leto na Savi“.

Nastavljamo u istom ritmu i sledeća radionica će biti u subotu, 15. jula, na gradskoj plaži. Ovoga puta, očekuje nas muzički ritam koji će uneti dodatnu zabavu i radost. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i provedu još jedno nezaboravno popodne.

Foto Град Сремска Митровица 20/25

Možda Vam se svidi i