Fleg fudbal uživo u nedelju

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Inđija – U nedelju, 19. novembra stadion FK Hajduk u Beški postaje epicentar fleg fudbala u Srbiji.

Sa početkom u 11 časova, ovaj turnir okuplja najbolje timove u borbi za titulu prvaka Seniorske fleg lige Srbije. Inđija Indians, lideri grupe Centar, dočekuju svoje protivnike sa neporaženim rekordom i velikim ambicijama.

Inđija Indians se u prvom polufinalu suočavaju sa Kumanovo Skeletonsima, dok takođe neporaženi Sremska Mitrovica Legionari izlaze na megdan Kraljevo Royal Crownsima. Pored borbe za prvo mesto, biće odigrana i utakmica za treće mesto, čineći turnir još uzbudljivijim.

Sa skorim uključenjem fleg fudbala u Olimpijske igre 2028. godine, ovaj turnir dobija poseban značaj. Indiansi, kao prvi šampioni lige iz 2015. i višestruki osvajači, nose breme favorita, ali i ponosa domaćina.

Za one koji ne mogu doći, biće organizovan live stream prenos na Youtube kanalu Indiansa, omogućavajući globalno praćenje ovog sportskog događaja.

-Osećamo veliku odgovornost, ali i ponos što smo domaćini ovog prestižnog događaja. Verujemo u naš tim i spremni smo da damo sve od sebe. Očekujemo veliku podršku navijača i nadamo se da ćemo ih obradovati izvanrednom igrom. Sve je spremno za spektakl – izjavio je Goran Zec, istaknuti igrač i sportski direktor Indiansa.

Opština Inđija kao dugogodišnji partner igrala je ključnu ulogu u razvoju američkog i fleg fudbala u Inđiji, a pored Opštine Inđija ovogodišnji turnir podržava i kompanija Toyo Tires, koja je sponzor ovog događaja.

Gledaoce očekuje dan pun uzbuđenja i vrhunskog fleg fudbala.

Tekst i foto: Inđija Indians

Možda Vam se svidi i