Virtuelni sajam stručne prakse u Javnoj upravi: Prilika za studente pet državnih iniverziteta

Od strane Ozon
0 komentar

Svi studenti pet državnih univerziteta mogu učestvovati na trećem virtuelnom Sajmu studentske stručne prakse u javnoj upravi za 2023/2024. godinu. Ovaj događaj će se održati kao online događaj 15. novembra, s početkom u 10 časova. Na Sajmu će studentima biti ponuđeno ukupno 890 mesta za stručnu praksu u 73 organa javne uprave širom Srbije, raspoređenih u 33 grada i opštine.

Sajam će se odvijati na posebno kreiranoj digitalnoj platformi, simulirajući reprezentativno zdanje Vlade Republike Srbije, što će ovaj događaj učiniti dodatno atraktivnim. Tokom trajanja Sajma, studenti će imati priliku da učestvuju u seriji tribina i prezentacija, upoznajući se sa ponudom mesta za stručnu praksu. Takođe, kroz komunikaciju sa predstavnicima univerziteta i organa javne uprave, dobiće sve neophodne informacije o praksi, načinu prijavljivanja, kao i rokovima za realizaciju celog procesa.

Sve relevantne informacije o studentskoj stručnoj praksi u javnoj upravi i Sajmu mogu se pronaći na zvaničnom sajtu https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/, gde je i ulaz na Sajam.

  • Datum: 15. novembar 2023.
  • Vreme: Početak u 10 časova.
  • Mesta za Praksu: 890 mesta u 73 organa javne uprave u 33 gradova i opština širom Srbije.
  • Platforma Sajma: Posebno kreirana digitalna platforma u virtuelnom prostoru zdanja Vlade Republike Srbije.

Ovaj Sajam može biti presudan korak za sticanje praktičnog iskustva i usmeravanje ka uspešnoj karijeri, stoga je važno da studenti iskoriste ovu priliku i informišu se o mogućnostima koje se pružaju kroz stručnu praksu u javnoj upravi.

Možda Vam se svidi i