E-Licitacija robe i vozila: Pogledajte šta se nudi

Od strane Ozon
1 komentar

Nova prilika za kupovinu trajno oduzete robe i vozila stiže ove nedelje. Carinice Kruševac i Subotica organizuju e-licitacije koje će omogućiti građanima da se prijave za kupovinu raznovrsne robe i automobila. Razgledanje je zakazano za 3. i 4. oktobar.

E-licitacije za trajno oduzetu robu organizuju se na sajtu Uprave carina i predstavljaju jedinstvenu priliku za one koji su u potrazi za povoljnim proizvodima različite vrste. Razgledanje robe koju će Carinica Kruševac staviti na javnu prodaju zakazano je za utorak, 3. oktobar, od 11 do 13 časova na adresi Jasinački put bb, Kruševac. Ovde će zainteresovani kupci moći da pregledaju robu pre nego što se upuste u proces licitacije.

Rok za prijavljivanje i uplatu kaucije za učešće u licitaciji je četvrtak, 5. oktobar do ponoći. Potencijalni kupci treba da budu spremni za ovaj važan korak kako bi imali priliku da kupe proizvode po svojoj meri.

Internet prodaja vozila carinice Subotica zakazana je za 10. oktobar, a ljubitelji automobila i oni u potrazi za povoljnim vozilima mogu da pogledaju vozila u sredu, 4. oktobar, od 9 do 11 časova na adresi Bikovački put 11b, Subotica. Ovo je savršena prilika za one koji razmišljaju o nabavci vozila po konkurentnim cenama.

Rok za prijavljivanje i uplatu kaucije za vozila je petak, 6. oktobar do ponoći. Budući vlasnici automobila će imati priliku da pregledaju vozila pre nego što se upuste u licitaciju.

Opšti uslovi korišćenja i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici „Objašnjenja“. Ovi dokumenti pružaju sve potrebne informacije i smernice za uspešno učešće u e-licitacijama.

Foto: Carina Srbije

Možda Vam se svidi i

1 komentar

A 03.10.2023. - 9:36 am

Lopovaska banda sajt ne radi lepo,ako hoces nesto da kupis zna se tarifa platis i niko u zadnjim sekundama nemoze da unese ponudu.

Komentari su zatvoreni.