Danas predstavljanje Knjige „Puška: Tri života Jovice Puškaša“ u biblioteci „Gligorije Vozarović“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, U saradnji sa Književnom zajednicom Sremska Mitrovica, Biblioteka „Gligorije Vozarović“ ponosno najavljuje predstavljanje knjige „Puška: Tri Života Jovice Puškaša“ autora Petra Pismestrovića. Ovaj događaj planiran je za četvrtak, 26. oktobraod 18 časova, a održaće se u prostorijama Biblioteke u Sremskoj Mitrovici.

Peter Pismestrović, autor ove knjige, jeste poznat karikaturista, a „Puška: Tri Života Jovice Puškaša“ je njegov drugi roman. Pismestrović je spojio svoj talenat za crtanje i pisanje kako bi stvorio ovu priču koja se bavi fascinantnim životom Jovice Puškaša.

U okviru programa predstavljanja knjige, publici će se pridružiti i renomirani gosti: Mirjana Marković, Dušan Poznanović, Zlatko Zrilić, Milan Vulin i Jasna Arbanas. Svako od njih će dati svoj doprinos ovom događaju i podeliti svoje utiske o knjizi.

Za dodatnu atmosferu i uživanje publike, tamburaški orkestar „Lagani bećarac“ izvešće muzičke numere tokom programa. Moderator programa biće Milijana Dmitrović Torma, koja će voditi diskusiju i postavljati pitanja autoru i gostima.

Možda Vam se svidi i