Da li se zoveš Milica Jovanović?

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Ako se zoveš Milica Jovanović, danas bi mogla zajedno sa još 400 imenjakinja da oboriš Ginisov rekord. 

Danas, četvrtog februara u TC BIG Fashion u Beogradu, organizuje se događaj pod nazivom „Važno je zvati se Milica Jovanović“ gde se planira obaranje postojećeg Ginisovog rekorda i da se na jednom mestu okupi bar 180 devojaka i žena koje se zovu – Milica Jovanović. Preko 400 Milica Jovanovic već se prijavilo da učestvuje na događaju.

Agendu događaja možete videti na ovom linku.

Događaju će pristvovati predstavnik Guinness World Records, Glen Polard, koji će u slučaju obaranja rekorda ceremonijalno predati sertifikat organizatorima događaja kojim se potvrđuje novi Ginisov rekord. 

2022. godine u Tokiju oboren je Ginisov rekord kada se u jednom bioskopu okupilo 178 ljudi sa istim imenom i prezimenom – Hirokazu Tanaka. Na osnovu statističkih podataka u našoj zemlji najčešće žensko ime je Milica, a prezime Jovanović. Stoga je Color Media Communications, kao organizator velikog broja događaja, odlučio da organizuje obaranje Ginisovog rekorda u Srbiji.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik