Aplikacija penzionerske kartice i na mobilnom telefonu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) donosi olakšanje korisnicima penzionerskih kartica u vidu nove aplikacije pod nazivom „Penzionerska Kartica“, koja omogućava jednostavno i efikasno korišćenje pogodnosti i praćenje stanja bodova.

Ova besplatna aplikacija, dostupna na mobilnim uređajima, nudi korisnicima širok spektar informacija o pogodnostima i popustima koje mogu iskoristiti sa svojim penzionerskim karticama. Od obaveštenja o lokacijama gde se mogu iskoristiti kartice do detaljnih informacija o popustima koje pružaoci pogodnosti nude, aplikacija pruža korisnicima uvid u najnovije akcije, adrese prodavnica i usluga, kao i stanje bodova koje su stekli.

U Fondu PIO ističu da korisnici mogu pratiti svoje bodove i saznati najvažnije informacije u vezi sa karticom putem ove aplikacije. Takođe, najčešća pitanja u vezi s karticama, kao što su dodela bodova i njihova svrha, sada su lako dostupna i transparentna.

Bodovi koje korisnik prikupi prilikom korišćenja kartice ne mogu se zameniti za novac, ali imaju vrednost u vidu dodatnih pogodnosti. Svaka potrošnja od 500 dinara donosi korisniku jedan bod, a ukupan broj bodova koje korisnik može ostvariti mesečno ograničen je na visinu prosečne penzije u Srbiji.

Fond za PIO vodi preciznu evidenciju o dodeljenim i potrošenim bodovima korisnika penzionerskih kartica, omogućavajući korisnicima da prate svoj status i iskoriste maksimalne prednosti koje aplikacija nudi.

Možda Vam se svidi i