Grad objavio Javni poziv za unapređenje sistema grejanja sale OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Martincima

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Grad Sremska Mitrovica pokrenuo je javnu nabavku radi unapređenja sistema grejanja u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ u Martincima. Planirane intervencije obuhvataju instalaciju sistema vazdušnog grejanja i sistema za smanjenje vlage u sali ove škole. Javni poziv je otvoren 15. decembra i traje do 25. decembra. procenjena vrednost iznosi 1.500.000 dinara.

Vazdušno grejanje: Predviđena je prepravka i isporuka novog sistema za distribuciju toplog vazduha s plenum boksom i priključcima Ø 350mm. U planu je montaža gasnog gorionika „Blowtherm ili odgovarajuće“ do 250 kW s fleksibilnim crevom, gasnom rampom, elektro povezivanjem i testiranjem. Očekuje se instalacija „Schwank sistema ili odgovarajućeg“ za uštedu toplotne energije do 30% i distribuciju toplog vazduha.

Sistem za smanjenje vlage: Planira se nabavka i montaža uređaja „proizvod Marabon ili odgovarajuće“ za snabdevanje vazduha sa kapacitetom Vh = 8000 m3/h, sa svim pripadajućim elementima i priključnicama.

Ovaj projekat ima za cilj poboljšanje sistema grejanja hale OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Martincima. Implementacija sistema bazdušnog grejanja omogućiće brzo i efikasno zagrevanje hale uz smanjenje potrošnje energije.

Rok za isporuku opreme i montažu je maksimalno 20 kalendarskih dana od zaključenja ugovora i uplate avansa, dok se radovi očekuju da budu izvršeni u roku od 7 dana nakon prijema opreme na objektu i obezbeđenja uslova za montažu.

IZVOR: Portal UJN 

Možda Vam se svidi i