Za kraj godine TRADICIONALNI turnir u malom fudbalu u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
1 komentar

SREMSKA MITROVICA. U petak (23. decembar) počinje 34. turnir u malom fudbalu u organizaciji Poslovno sportskog centra „Pinki”. Tim povodom danas je u Poslovno sportskom centru „Pinki“ održana konferencija za medije na kojoj su prisustvovali članovi organizacionog odbora turnira na čelu sa načelnikom za sport Vasilj Ševo. Ovogodišnji generalni sponzor turnira je kompanija „Metalfer Stil Mil“.

Načelnik Gradske uprave za kulturu i sport, Vasilj Ševo, istakao je turnir u malom fudbalu jedan od najvećih sportskih dešavanja ne samo u Sremskoj Mitrovici, nego i u okolini.

Prema njegovim rečima svi tehnički preduslovi da se turnir održi su ispunjeni, te očekuje da kao i ranijih godina čitavom organizacijom budu zadovoljni kako učesnici, tako i posetioci turnira. Ševo je naglasio  da je i u okviru Novembarskih dana održana kulturna manifestacija, čiji je pokrovitelj bila ova kompanija. Time su pokazali da im je stalo do našeg grada, rekao je Ševo i zahvalio generalnom sponzoru za još jednu saradnju.

Gledaćemo majstore malog fudbala koji će se boriti za naziv najboljeg igrača, najboljeg golmana i strelca turnira u šest kategorija: Pioniri, Kadeti, Omladinci, Seniori, Mlađi veterani i Stariji veterani.

Na radost svih naših sugrađana i ljubitelja malog fudbala u sali, počinjemo sa pripremama turnira. Prijave ekipa traju do 21. decembra do 19 časova, a izvlačenje će se održati u foajeu sportskog centra, rekao je v. d. direktora PSC „Pinki“ Saša Bugadžija.

Sponzori turnira su Grad Sremska Mitrovica, odnosno Gradska uprava za kulturu i sport, gradski Fudbalski savez i Poslovno sportski centar „Pinki“, a generalni sponzor je kompanija „Metalfer Stil Mil“.

Prepoznali smo da naši zaposleni, kao i cela lokalna zajednica, prate i vole fudbal, pa smo tako i odlučili da sponzorišemo ovo takmičenje, da bi ljudi uživali i da bismo mi dali doprinos zajednici, rekla je Jelena Zakonović, generalni direktor kompanije „Metalfer Stil Mil“.

Raspored ekipa po grupama, pravila i propozicije, “kosturi” za svaku kategoriju, najave utakmica i rezultati svih odigranih utakmica mogu se pratiti na sajtu sportskog centra https://pscpinki.org.rs/. Pijave ekipa za učešće na turniru traju do 21. decembra, a izvlačenje parova zakazano je za isti dan u 19 časova u maloj sali PSC „Pinki“.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Prijave za TRADICIONALNI turnir u malom fudbalu do 21. decembra. Nagradni fond 750.000 dinara - Ozon Media 12.12.2022. - 11:55 am

[…] Za kraj godine TRADICIONALNI turnir u malom fudbalu u Sremskoj Mitrovici – Ozon Media […]

Komentari su zatvoreni.