Tmurno jutro pa razvedravanje. Prognoza za Uskrs i početak naredne nedelje

Od strane Ozon
0 komentar

U Vojvodini ujutru kiša koja prestaje i odlazi na sever uz razvedravanje. Pre podne i sredinom dana sunčani periodi i još toplije nego u četvrtak. Popodne stiže novo naoblačenje sa zapada i donosi kišu i lokalne pljuskove. Duvaće umeren južni i jugoistočni vetar, u južnom Banatu vrlo jak sreidnmo dana, a krajem dana vetar u slabljenju. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 7°C do 11°C, a maksimalna dnevna od 20°C u Subotici do 22°C na jugu Vojvodine. Uveče kiša i pljuskovi. Temperatura u 22h od 11°C do 14°C.

U Sremskoj Mitrovici pre podne i sredinom dana sunčani periodi i još toplije nego u četvrtak. Popodne naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Duvaće pojačan južni i jugoistočni vetar, krajem dana u slabljenju. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna dnevna do 22°C. Uveče moguća kiša i pljuskovi.

U subotu promenljiva oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna dnevna od 18°C do 21°C. U nedelju, na Uskrs, vrlo toplo sa sunčanim periodima i maksimalnom temperaturom iznad 24°C u mnogim krajevima. Popodne se očekuje razvoj oblaka i krajem dana postoji šansa za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Početkom iduće sedmice toplo uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka sa mogućim kratkotrajnim pljuskom. Utorak i sreda, sunčano, temperatura oko 20 °C,

Možda Vam se svidi i