Šta petak donosi Mitrovčanima?

Od strane Ozon
0 komentar

Dokle ćemo ovako? Kada je vreme u pitanju, očekuje nas još kiše, a taman smo se zaukali na plažu.

Jutro će nas doćekati sa kišoom, pa malo odmora od nje, ali popodne opet kiša. Subota kiša, a ako je za utehu od kišnog vremena odmaramo u nedelju i ponedeljak. Uskoro će vikend i zasluženi odmor. Kako ćete ga isplanirati, to je na vama.

U Sremskoj Mitrovici se, prema najavama, ništa bitno neće desiti u petak. Ipak, da sačekamo, možda se iznenada i desi nešto lepo. Sve lepe događaje javite, da se i mi radujemo.

Petak se, naravno, može započeti jutarnjim čitanjem vesti, predlažemo Ozon za Sremsku Mitrovicu, a ostalo birajte sami.

U Orlovom naselju radovi na zameni toplovoda. Zbog dotrajalosti, a u okviru redovnih planova Javnog preduzeća „Toplifikacija“ ovi radovi bi trebalo da budu gotovi do 20. juna. Sutra, u petak i zvanično počinje kupališna sezona ali samo za šetnju. Dočekaćemo i taj topli jun, ako je verovati dugoročnoj vremendkoj prognozi, od ponedeljka bez kiše.

Sutra, možete sa svojom decom, ako već niste, organizovati pisanje stihova o gradu i učestvovati na konkursku koji organizuje biblioteka „Gligorije Vozarovć“.

Naravno, petak je idealan za kafenisanje sa drugaricom, popodne, za druženje tokom večeri, a mesta za izlazak imamo, koliko voliš (što bi se reklo). petak je odličan i za kućno drućenje, ali i za dobru „dremku“ popodne. U većini zemalja sa petodnevnom radnom nedeljom, petak je poslednji radni dan pre vikenda i samim tim se gleda kao razlog za proslavu…

A ako planirate negde da se odvezete, predlog je da ne vozite daleko, samo do Rume i pogledate izložbu „Kad svane dan“, savršeno za petak.

Subota je već nešto drugo, da ne bude „u ponedeljak počinjem“, u subotu na bicikl i krenite na zajedničku vožnju kroz Sremsku Mitrovicu.

Skup na platou na kraju Parobrodske u 14 časova.

Vožnja bicikla značajno može poboljšati uslove života, smanjiti zagađenje i gužve u saobraćaju.

Za omladinu u subotu Nox najavio dolazak Ane Kokić. Facebook Nox. Za malo starije uvek dobra zabava u Panoncu, ali i u ostalim kafićima i restoranima. Ko šta voli…

Ne zaboravite u subotu u centru zbor Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici i Odeljenja za vanredne situacije

Ako ste propustili

Milda Želem Kuzminac. Festival Pijanizma USPEH na“domaćem terenu” sa SVETSKIM tonom – Ozon Media

Marija Vuruna kustos galerije o slici „Krug“ iz kolekcije Dejvida Rokfelera – Ozon Media

Zatvor od osam godina preti onome ko namerno ošteti voz „Soko“ – Ozon Media

Nedeljković proširuje proizvodne kapacitete – Ozon Media

Da je još sutra izdržati 8 sati. Subotu proslaviti. Nedelju kukati kako je sutra ponedeljak. Šalimo se, uživajte u vikendu!

Možda Vam se svidi i