Sremci vozili pod uticajem raznih droga. Sa 19 i 20 godina voze pod dejstvom kokaina i kanabisa

Od strane Ozon
1 komentar

SREMSKA MITROVICA. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi, Inđiji i Sremskoj Mitrovici otkrili su, prilikom kontrole saobraćaja na područjima ovih opština, šestoricu vozača pod dejstvom narkotika.

Patrola u Rumi zaustavila je devetnaestogodišnjeg vozača „opela“ pod uticajem kanabisa i dvadesetogodišnjaka koji je upravljao „nisanom“ pod dejstvom kokaina.
Takođe u Rumi, policija je zatekla četrdesetogodišnjaka koji je vozio „pežo“ pod uticajem kokaina i opijata. Pregledom njegovog automobila pronađene su tri kutije metadona, pa će zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga, protiv vozača biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.
U Inđiji, policijski službenici otkrili su dvadesetjednogodišnjeg vozača „pežoa“ i dvadesetšestogodišnjeg vozača „fijata“ koji su bili pozitivni na kanabis, a na području Sremske Mitrovice dvadesetčetvorogodišnjaka koji je upravljao „sitroenom“, takođe pod dejstvom kanabisa.


Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, protiv njih su podnete prekršajne prijave.


Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno vozače, da poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, piše u saopštenju PU Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Bez pardona 10.12.2022. - 1:20 am

Ako je radila ona smedja, sto im je tamo neki djavo, upamtio sam zvezdice dobro je iko ostao na slobodi. Mene kad je zaustavila pre nekoliko nedelja doslo mi samom sebi da ispisem kaznu za pojas. 😏

Komentari su zatvoreni.