Rekonstrukcija toplovoda i toplotnih stanica u ulici Jevrema Vidića

Od strane Ozon
0 komentar

U toku je rekonstrukcija toplovoda i toplotnih podstanica u ulici Jevrema Vidića 6 i 10.

U ovom trenutku izvode se radovi na rekonstrukciji postojeće sekundarne mreže i toplovodnih priključaka za višestambene objekte. Ovi objekti toplotnom energijom snadbevali su se iz toplotne podstanice smeštene u objektu na adresi Svetog Stefana 13.

Izvodjač mašinskih i gradjevinskih radova je “Petromont” iz Novog Sada i “Finish Deal” iz Beograda. Vrednost radova bez PDV je 6 miliona 832.455 dinara, dok je vrednost sa PDV-om 8 miliona 198.946 dinara.

Izvodjač mašinskih i elektro radova u toplotnim podstanicama je “NS Koncept” iz Novog Sada. Vrednost radova je 5 miliona 449.976 dinara.

“Ovde se izvode radovi na rekonstrukciji toplovoda, stanice su bile u modnoj kući. Nakon privatizacije tog objekta bila je otežana intervencija i prilaz, doneli smo odluku da tu toplotnu stanicu ugasimo i da napravimo dve nove podstanice i da rekonstruišemo toplovod. Nadamo se da će za 15 dana ovo biti završeno, sve “Toplifikacija” finansira iz svojih sredstava a na ovim priključcima ima oko 20 stanara.” rekao je Slavko Sladojević, direktor “Toplifikacija”.

Možda Vam se svidi i