Posle 13. jula do granice sa Crnom Gorom za 2 sata i 45 minuta

Od strane Ozon
0 komentar

Deonica od Kolašina do Podgorice (41 kilometar auto-puta), vredna skoro milijardu evra, konačno je završena i sada je spremna da dočeka svoje prve putnike. Zvanično otvaranje auto-puta zakazano je za 13. jul, na Dan Crne Gore.

Projekat izgradnje auto-puta Beograd – Bar jedan je od najvećih i najkompleksnijih infrastrukturnih projekata u kojima naša zemlja učestvuje, a nakon završetka svih deonica kroz Srbiju, do granice sa Crnom Gorom stizaće se za 2 sata i 45 minuta. Dužina puta od Beograda do Crne Gore je 270 kilometara. Takođe, od crnogorske granice do mora stizaće se u roku od 3 sata (u zavisnosti gde letujete na crnogorskom primorju).

Deonica Smokovac-Mataševo dugačka je 41 kilometar, i osim toga što će olakšati putovanje i omogućiti brži dolazak do mora, učiniće ga i mnogo bezbednijim jer ova deonica zamenjuje „najcrnju“ saobraćajnu tačku u ovoj državi – kanjon Morače.

Prvih sedam dana vožnje biće besplatno, a prema poslednjim informacijama, korišćenje prvog autoputa u Crnoj Gori trebalo bi da košta tri ili 3,5 evra. Maksimalna brzina na auto-putu je 100 km na čas. Nakon prelaska naplatne rampe, čekaju vas 3 trake, potrebno je izabrati odgovarajuću od tri, koliko ih je na raspolaganju.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik