Radovi: Auto put E-75, Beška – Novi Banovci

Od strane Ozon
0 komentar

Na auto-putu E-75, na petlji Novi Sad Centar – petlja Novi Sad Istok, danas se od 8 do 15 časova izvode radovi na popravci oštećene čelične ograde u srednjem pojasu kod petlje Novi Sad Istok, u smeru ka Beškoj i saobraćaj će se u zoni radova odvijati voznom saobraćajnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.
s
Foto: Youtube Printscreen
Prema saopštenju tog javnog preduzeća, u ponedeljak će na auto-putu E-75, petlja „Nacional“- petlja „Aerodrom“, od 10 do 16 časova biti izvođeni radovi na sanaciji oštećene sigurnosne – elastične ograde u srednjem zelenom pojasu, u smeru Beograd – Šid.

Radovi će se izvoditi na kraćim deonicama od 300 metara, uz odvijanje saobraćaja voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na deonici Beška – Novi Banovci, do 31.03. u toku svetlog dela dana – radovi na zameni katadioptera na sigurnosnoj zaštitnoj ogradi u srednjem pojasu u oba smera. Saobraćaj će se u zoni radova odvijati voznom saobraćajnom trakom, uz zatvaranje preticajne saobraćajne trake u dužini od 5 km u smeru izvođenja radova.

JP Putevi Srbije navode takođe da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Možda Vam se svidi i