Pred Mitrovčanima je jedan fin dan

Od strane Ozon
0 komentar

Još jedan lep i sunčan dan je pred nama. I jutro je toplije od jučerašnjeg, a živa će se, prema prognozama, popeti do nekih 20 Celzijusa. Nešto manje nego juče, nadamo se i sa manje vetra.

Vreme će biti taman takvo da možete da uživate i nakon radnog vremena, ukoliko radite prvu smenu, pa to vreme iskoristite. Piće s prijateljima, šetnja sa porodicom ili neka fizička aktivnost. 

Relativno povoljne biometeorološke prilike pogodovaće svim hroničnim bolesnicima i osetljivim osobama. Oprez se ipak savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropate mogu osetiti probleme sa snom i blagu glavobolju.

Što se tiče isključenja struje, biće ih. Šuljam celo selo bez struje.
Što se tiče dešavanja, predlažemo da prošetate do Galerije „Lazar Vozarević” i pogledate izložbu Stefana Kovačića.

Izložba će biti otvorena u mitrovačkoj Galeriji do 26.aprila.

Udruženje „Bingo“ organizuje Veče horske muzike, u Muzeju Srema. Početak je zakazan za 19.00. časova.

Događaj dana bez premca je svakako, svirka na platou ispred Željezničke stanice, ali u subotu. Taman da se danas organizujete sa društvom pa u subotu budete i humani a uz to se i dobro zabavite. Eto, dobrog predloga!

Ako ste propustili:

Danas je isplata novčane nadoknade za nezaposlene. Čitaj OVDE

Boks klub “Srem” otvara nove prostorije! Boks se vraća na velika vrata.

I pripremite se da u nedelju jako navijate! Našim rukometašicama treba podrška drugara, suseda, rodbine, ljubitelja sporta… jer se one bore za ulazak u najviši rang takmičenja u Srbiji.

Ne treba mnogo mi da vam sada objašnjavamo, niste deca. Čitajte www.ozon.rs, tu sve piše. Budite dobri, humani, srećni, nasmešite se ljudima oko sebe, vama će biti lepše. Družite se što više možete, jer to su stvari koje nas čine srećnima. Sve ostalo je prolazno.

Uživajte u danu!

Možda Vam se svidi i