Pošta Srbije: PREDNOST za trudnice, korisnike sa malom decom i osobe sa invaliditetom

Od strane Ozon
1 komentar

SREMSKA MITROVICA. Pošta Srbije donela je poseban Pravilnik podrške položaju osetljivih kategorija, pa prednost u pružanju usluga imaju trudnice, korisnici sa malom decom, osobe sa invaliditetom i slabo pokretna lica.

“Pošta Srbije kao društveno odgovorna kompanija donela je Pravilnik kojim se uređuje prednost u pružanju usluga trudnicama, korisnicima sa malom decom, osobama sa invaliditetom, kao i slabo pokretnim licima, u svim objektima širom Srbije”, rekao je Tanjugu v.d. direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević.

“To jeste u normalnim okolnostima i deo osnovnog vaspitanja i u 99 odsto slučaja se ovo i primenjuje, ali postoje izuzeci kada se stvore redovi, kada dođe do problema i zbog toga smo doneli Pravilnik”, rekao je Đorđević.

Želja nam je, ističe, da se i druge društveno odgovorne kompanije pridruže ovoj akciji”. “U poslovnicama Pošte Srbije nalaze posebne nalepnice vidno istaknute na ulazu u objekat, kao i na šalteru u objektu”, rekao je Đorđević.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Jelena Jović 06.12.2022. - 8:20 pm

Super ali samo ako obuče i zaposlene da se pridržavaju tih istih pravilnika. Ovako je samo prazno slovo na papiru, posebno kad nalepnica stoji a šalterski radnik ni ne trepne kad ispred trudnice upadne lik i on ga najnormalnije usluži umesto da mu skrene pažnju da sačeka. A da ne pričam o tome kako treba trudnicu i bolesne odmah kad ih vide da puste preko reda.

Komentari su zatvoreni.