Anastasija Rajsić (16) iz Laćarka nestala je sinoć u tom mestu. Poslednji put je viđena u 21 čas, a na sebi je imala kratak svetlo plavi šorc od teksasa i crnu kratku majicu na bretele. Međutim, prema rečima njenog strica, ona je najverovatnije pobegla od kuće sa svojim, šest godina starijim, dečkom.

Jutros je u policijsku stanicu u Sremskoj Mitrovici stigla prijava da se Anastasija Rajsić iz obližnjeg sela Laćarak, sinoć nije vratila kući i da porodica sumnja da je pobegla.

Ne stajemo od jutros, zovemo, tražimo je gde god nam padne na pamet. Ipak, sumnjamo da je pobegla sa svojim dečkom koji je oko 5-6 godina stariji od nje – rekao je za „Blic“ stric nestale Anastasije, inače pripadnik MUP.

Prema njegovim rečima, Anastasija je verovatno čekala priliku da nikog ne bude u kući i da onda zajedno sa svojim dečkom uzme neophodne stvari za beg.

– Iz kuće je sinoć pokupila sva dokumenta, pasoš i novac. Plašim se da nisu prešli granicu, jer je on stvarno problematičan momak i porodica se uporno protivila toj vezi – rekao je.

Dečko ima dosije

Kako kaže, radi se o momku koji više puta osuđivan zbog narkotika u Nemačkoj, međutim uspeo je da se vrati u Srbiju.

– Ne znam kako ga naša policija nije gonila. Znam tog dečka godinama, ja sam ga jednom lično hapsio. Živeo je u Laćarku ali je bukvalno proteran odatle zbog svog ponašanja. Znate, iskreno verujem da je dobro i dalje, ali stvarno se plašim šta taj divljak može da joj uradi, ipak je ona i dalje samo dete – navodi on.

Podsetimo, Anastasija je poslednji put viđena sinoć oko 21 sat. Na sebi je imala kratak svetlo plavi šorc od teksasa i crnu kratku majicu na bretele. Nosila je i crni ranac na cvetove. Visoka je 161 cm i teška 57 kg.

Mole se svi koji nešto znaju da se jave u najbližu policijsku stanicu ili na broj telefona 064/8923857

Piše: Miodrag Mirković Blic

Crveni taksi sinoć se oko 21 sat pojavio u Sremskoj Mitrovici i odvezao moju Anastasiju, priča za Telegraf stric nestale devojčice kojoj se juče, oko 21 sat, gubi trag, navodi Telegraf.

– Odvezao ju je bivši momak H.D. (22), koji je inače problematičan i iz kriminogene sredine. Odvezli su se u pravcu Šapca i navodno tamo on sređuje papire da je odvede preko – tvrdi zabrinuti stric.

Kako kaže, Anastasija se zabavljala sa H.D., pa je prekinula, a niko se nije nadao da će se on usuditi na ovako nešto.

– Ona je dobra devojka, odlična učenica Medicinske škole u Sremskoj Mitrovici, a on je stariji i vrlo problematičan. Sklon je krađama i svačemu – kaže stric.

Možda Vam se svidi i