Na mitrovačkom Hipodromu galoperi, apsolutni rekorderi ali i maturske haljine i šeširi

Od strane Ozon
0 komentar

Ljubitelji konjičkih sportova imali su priliku da prate pet galopskih trka na Hipodromu u Sremskoj Mitrovici u okviru Sremskog kupa koji tradicionalno okuplja mnogobrojne posetioce za koje su danas pripremljeni i prateći programi – modna revija maturskih haljina i šešira.
Sremskomitrovačke srednjoškolke su prošetale haljine beogradske kreatorke Nade Jeremić, kao i fascinatore i šešire mitrovčanke Snežane Kovačević, a organizatori ovog događaja odlučili su da takve sadržaje učine baveznim za ubuduće, jer smatraju da su visoka moda i konjicki sport oduvek išli ruku pod ruku.

Na crveni tepih su izašle mitrovačke srednoškolke, koje će ove godine biti maturantkinje. Neke od njih su dobile i poklone, odnosno haljine i šešire koje su nosile na modnoj reviji, objašnjava Marijana Trnić, menadžer Konjičkog kluba „Srem“.

Izabrana je i *NAJ DAMA HIPODROMA“ iz publike Nađa Jovičin.

Sremski kup doneo je i novog rekordera-Torino Hil iako je star deset godina, osim što je odneo pobedu u drugoj po redu današnjoj trci, sada je apsolutni šampion, kako objašnjava njegov vlasnik vlasnik, Aleksandar Ašković.

Torino Hilu je ovo trideset i druga pobeda u karijeri, od ukupno devedeset i jednog starta, rekao je on.

Galopske trke je organizovao Grad Sremska Mitrovica, Hotel „Srem“ i Konjički klub „Srem“, uz podršku sponzora.

REZULTATI

Možda Vam se svidi i