MHIDE Dobro došli u svet nordijskog hodanja

Od strane Ozon
0 komentar

U Okviru MHide park festivala, koji se održava u naselju Matije Huđi u Sremskoj Mitrovici, juče je održana zanimljiva vežba, koja je zainteresovanima pokazala i neke druge fizičke aktivnosti kojima mogu da se bave.

Mirjana Pajić Cingeli i njena ekipa nordijskih hodača, održala je javi čas i pokaznu vežbu ovog tipa rekreacije, i upoznala zainteresovane sa oblikom koji telu doprinosi drugačije nego biciklizam, trčanje ili obična šetnja parkom, kao i sa tačnim i proverljivim dimenzijama Emhajd parka.

Klub Nordijsko hodanje Sremska Mitrovica pripremio je i štapove za zainteresovane koji žele da se priključe ovom hodajućem krugu oko Emhajda.

Nordijsko hodanje je namenjeno svima koji su godinama neaktivni, svim uzrasnim kategorijama, onima koji ne vole da trče a žele fizičku aktivnost, osobama sa viškom kilograma, onima koji imaju problem sa zglobovima, lošim držanjem, dijabetičarima, srčanim bolesnicima…

MHide park festival traje do 2.jula.

Do 2. jula u prepodnevnim i popodnevnim terminima namerni posetioci i slučajni prolaznici moći će da se okušaju u različitim vidovima razmene pozitivne energije na terenu za najmanji fudbal, košarku i druge sportove u zelenoj oazi centralnog SM naselja, Emhajd parku u naselju“Matija Huđi“.

Možda Vam se svidi i