I ove godine gusarski brodić na Gradskoj plaži. Mitrovčane i goste Grada čeka i više ležaljki i suncobrana

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica će ove godine imati najbolje uređenu plažu od kada ona postoji. A postoji više od jednog veka.

Grad Sremska Mitrovica i ove godine će pred letnju sezonu pristupiti uređenju popularnih „Briona“, a najavljeni su i novi sadržaji koje će Gradska plaža ponuditi posetiocima. Na Gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici već nekoliko godina eksponat gusarskog broda krasi Mitrovačku plažu.

Gradska uprava za opšte i zajedničke poslove i imovinu, Sremska Mitrovica uputila je javni poziv za postavku mobilijara, eksponat gusarskog broda koji traje do 16. maja.

Početak kupališne sezone na Gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici zakazan je za 10. jun. JKP „Komunalije“ koje je zaduženo za održavanje plaže, počinje sa radovima na njenom uređenju kako bi ona bila kompletno sređena do datuma koji je označen kao početak kupališne sezone. Radovi na uređenju plaže počeće 20. maja, po planu i programu za održavanje plaže u Sremskoj Mitrovici za 2022. godinu.

Priprema podloge za kupanje, Nabavka i prevoz savskog peska, farbanje i ugradnja štafli i dasaka na postojećim klupama i tribinama kod odbojkaškog terena, nabavka i postavljanje keramičkih pločica u sanitarnom čvoru, nabavka plastičnih ležaljki, nabavka plastičnih set stolića, nabavka platnenih suncobrana sa plastičnim držačima… samo su neke od priprema za ovogodišnju letnju sezonu.

Za razliku od prethodnih godina, za ovo leto lokalna samouprava po planu održavanja gradske plaže, postaviće 60 novih ležaljki koje će biti prepoznatljive po oštampanom grubu grada, 30 stolića i 30 suncobrana.

Za kompletno uređenje gradske plaže, predviđeno je oko 17 miliona dinara.

Možda Vam se svidi i