Humanitarni dan za Natašu Nedić. Poznate satnice aktivnosti i takmičenja

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Danas je Sportski savez Grada na čelu sa Nemanjom Crnićem i Angelinom Vuković najavio humanitarni dan za Natašu Nedić.

“Sportski savez Grada Sremska Mitrovica u saradnji sa humanitarnom organizacijom “Biser” iz Beograda i porodicom Nedić organizuje humanitarni dan za našu sugradjanku Natašu Nedić. Počinje se u nedelju 31. juna s početkom u 09:00 časova. Aktivnosti su za sve sugradjane, kako se kaže od 3 do 103 godine. Pravimo takmičenje u basketu 3×3, razni poligoni, odbojke na pesku, “Biserno srce” organizuje humanitarni penal. Misija Saveza jesu deca i takmičenja za decu, ovaj poligon prilagodjen je za decu od 3 do 11 godina za razliku od Survivora na plaži. Pozivam sve sugradjane da dodju na gradsku plažu. Takodje, biće održan prvi memorijalni turnir “Miloš Zečević”.” rekao je sportski sekretar Grada Sremska Mitrovica Nemanja Crnić.

Angelina Vuković ispred Saveza uputila je sugradjane u satnice takmičenja i aktivnosti.

“U 10 časova počinje poligon za decu, odbojka na pesku za mladje kategorije počinje takodje u 10 časova, veterani startuju u 13 časova a basket 3×3 počinje u 12 časova.” rekla je Vuković.

Možda Vam se svidi i