Dobro jutro, Sremska Mitrovice

Od strane Ozon
0 komentar

U našem gradu je trenutna temperatura 1°C. Prema prognozi RHMZ-a, maksimalna dnevna neće preći, takođe jedan,“pozitivan“ stepen. Oblačno je, a moguć je i sneg. 

Biometeorološke prilike su nepovoljne za hronične bolesnike. Naročit oprez se savetuje osobama sa bronhijalnom astmom i srčanim tegobama. Meteoropatske reakcije mogu biti glavobolјe, razdražlјivosti i bolova u kostima i zglobovimaPovećana pažnja u saobraćaju se preporučuje svim učesnicima.

Lepe vesti stižu nam iz Mitrovačke bolnice. Tokom protekle nedelje u Mitrovačkoj bolnici rođena je 21 beba. Rođeno je 7 devojčica i 14 dečaka. Čestitamo svim srećnim roditeljima!

Euforija oko Nove godine i Božića je prošla, a korona virus je u novom zamahu. Iako je za nama vikend, prema poslednjem preseku, zabeleženo je 7.949 novih slučajeva zaraze. U Sremskoj Mitrovici prema poslednjim podacima, od 9. januara, u Kovid centru Opšte bolnice Sremska Mitrovica zaključno sa 9. januarom nalazi se 42 pacijenta, od toga broja 20 lica je pozitivno na virus kovid 19. Ukupno pet osoba je na respiratoru, dve su na kiseoniku.

Danas, ali i narednih dana možete pogledati neki film

Na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici biće održano više projekcija filmova. Danas, 10. januara od 17:00 časova prikazuje se fillm Sing 2 a od 20:00 časova film Venom 2. Za naredne dane možete planirati po zakazanim projekcijama:

Utorak, 11. januar
-17:00 časova – Sing 2
-20:00 časova – Spiderman: No Way Home

Sreda, 12. januar
-17:00 časova – Sing 2
-20:00 časova – Matrix 4

Кarte za filmove se ne rezervišu, a možete ih kupiti radnim danima od 8 do 14 časova ili neposredno pre projekcije.
Ulaz: 350 dinara.
Informacije na broj telefona: 022/615-115.

Ako krećete izvan zemlje informišite se pre kretanja na put

Na prelazima na izlazu ka Mađarskoj gužve. Čekanje na Horgošu 6 sati, Kelebija 3 sata, Đala bez čekanja.

Ispred Kovid ambulante ponovo se stvaraju gužve.

Mi vam želimo da ostanete zdravi, da se pridržavate epidemioloških mera jer ništa nije vredno naših života.

Možda Vam se svidi i