Mitrovčanka Vanja Milanović na putu za Izrael

Od strane Ozon
0 komentar

Još jedna mlada atletičarka “Sirmiuma” naćiće se na jednom velikom takmičenju. Naime, Vanja Milanović mlađa juniorka našeg kluba ispunila je normu za Prvenstvo Evrope U18 koje se održava ove godine u julu u Jerusalimu (Izrael) i to u dve discipline.

Ona je na Prvenstvu Srbije za mlađe juniore/ke (U18) letos u Kraljevu 100 m istrčala za 12,19s (2. mesto), dok je na 200 m pobedila sa 24,96s. Ovim rezultatima je ispunila norme u obe discipline.U nadi da će norme potvrditi, tj napredovati rezultatski u obe discipline, trebala bi u leto krenuti put Izraela da odmeri snage sa najboljim sprinterkama Evrope uzrasta do 18 godina.

Trenutno je sa trenerom Macanović Slobodanom u Beogradu na pripremama istaknutikh reprezentativaca Srbije.Vanja je počela u petom razred da se bavi atletikom nakon što je na jednom školskom takmičenju opazio trener Pavlović Goran, te je vrednim i strpljivim radom uspela da dosegne do fantastičnih rezultata.

Ukoliko se sve bude odvijalo po planu i programu, očekujemo sve bolje rezultate u narednim godinama, napominju treneri Pavlović i Macanović.

Možda Vam se svidi i