Dobro jutro, Mitrovčani, jel vam hladno?

Od strane Ozon
0 komentar

Pred nama je vikend koji će produžiti Miholjsko leto, ako je verovati meteorloškim podacima ni novembar neće biti baš jako hladan, sreća, jer pitanje je koliko ćemo se ogrejati i kada. Ipak, jesen je lepa kao i svake godine, posebno u oktobru, kad se pokaže u svom šarenilu boja.

Vreme za vikend pogledajte OVDE

Prema poslednjem izveštaju instituta „Batut“, u Srbiji su registrovana 1.183 novozaražena, a od Kovida-19 zvanično je preminulo sedam osoba. Hospitalizovan je 421 pacijent, a uz pomoć respiratora dišu 33 obolela.

U Sremu registrovano 13 slučajeva groznice Zapadnog Nila

Od petka se evrodizel prodaje po ceni od najviše 222 dinara za litar (dva dinara više nego prošle nedelje), dok je motorni benzin evropremijum BMB 95 najviše 178 dinara po litri što je pojefitnjenje za dva dinara u odnosu na prethodnu sedmicu.. Ove cene će važiti do 28. oktobra kada će Ministarstvo objaviti novi cenovnik.

Uzbudljiv vikend pred nama

Večeras odaberite izlazak na svirku i uz to budite humni. Savršeno!

Večeras će se održati humanitarni koncert u organizaciji M.Z “Sutjeska”. Koncert ima humanitarni karakter, sav dobrovoljni prilog biće uplaćen za našu sugrađanku Natašu Nedić.

Ljubitelji obilaska Galerija i Muzeja i danas mogu prošetati po gradu, biće lep i sunčan dan.

U Galeiji „Lazar Vozarević“ traje izložba Nemanje Mate Đorđevića. Izložbu čine slike velikih formata i skulpture nastale u prethodne dve godine. Izložba traje do 4. novembra 2022. godine.

U Muzeju Srema traje izložba “Narod žrtva zločina”.

Ukoliko ste propustili

Aleksandri hitno potrebna naša pomoć – Ozon Media

Građevinski materijal otišao na pravu adresu. Mala Luna (6) dobiće prostor za njen bolji život – Ozon Media

Sremačka „Kvaka22“ – Ozon Media

Ako tržite posao pogledajte naše oglase OVDE

I danas, kao i svakog dana čuvajte se u saobraćaju, proteklih dana je u bilo i žrtava, najčešće zbog neprilagođene brzine. A najvažnije je da se opustite, navučete osmeh jer se od mrgođenja samo stvaraju bore a i sve zavisi SAMO OD VAS.

Možda Vam se svidi i