Đaci humanitarci Pinkijeve škole dobili na poklon izlet

Od strane Ozon
0 komentar

OŠ Boško Palkovljević Pinki osim primarnog pružanja kvalitetnog školovanja, posvećena je stalnim humanirnim radom. Broj organizovanih humanitarnih akcija, ove škole, je velik i stalan. Decu kroz ove akcije uče da budu humani i otvorenog srca. Jedna od takvih akcija i Uskršnja izložba gde su prvaci ove škole dali svoj doprinos i za to dobili nagradu, druženje u dnom rezervatu Zasavica.

Povodom učešća na Uskršnjoj izložbi koja se tradicionalno održava u Gradskoj kući, gosti izložbe, učenici prvog razreda OŠ Boško Palkovljević Pinki, na čelu sa svojom učiteljicom Zdenkom Gospović, dali su doprinos i primer kako podržati marginalizovane grupe, udruženja i vršnjake, bez predrasuda.


Kao zahvalnicu, Gradska uprava za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine obezbedila im je jednodnevni izlet u Prirodnom rezervatu Zasavica.


Po rečima Dražena Riđošića, načelnika Gradske uprave za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine, umrežavanje dece, udruženja i širenje dobrih vibracija je osnov ove Gradske uprave, kao i prezentovanje široj zajednici rad marginalizovanih grupa, koje svojim odličnim aktivnostima doprinose zajednici i predstavljaju svoj rad kroz ovakve izložbe. Riđošić je istakao da će Gradska uprava za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine nastojati da Uskršnje i Novogodišnje izložbe budu odličan pokazatelj udruženja kroz prezentovanje njihovog rada i proizvoda.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar