Mitrovački sportski klub ušao u novi izazov na poligonu samo za najhrabrije

Od strane Ozon
0 komentar

Mitrovački sportisti iz kluba “King Performance – Sirmium” učestvovali su 26. marta na poznatom “Invictus Challenge” na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Na Petrovaradinskoj tvrđavi, održano je takmičenje u krosfitu (crossfit), pod nazivom Fortress Invictus Challenge, na kome je učestovalo ukupno 845 takmičara. Invictus Challenge su pažljivo osmišljene prepreke na stazi dugoj 8 kilometara a samo podzemni hodnici prostiru se u dužini od 20 kilometara a dostižu dubinu i do 40 metara.

Iz ovog kluba izašlo je 32 takmičara a Vladimir Kostić uzeo je 14. mesto za klub, od devojaka iz ovog kluba, najbolji plasman imala je Isidora Stojšić, koja je završila takmičenje na 391. mestu.

Ovo je prvo klubsko takmičenje za klub “King Performance – Sirmium” a najbolji rezultat 14. mesto je odličan rezultat za prvi izlazak na takmičenje u konkureenciji od skoro 900 prijavljenih muškaraca i 39. od preko 400 žena.

Od ukupno 48 timova, “King performance Sirmium” zauzeo je visoko deseto mesto. Za timski plasman bodovala su se tri najbrža rezultata, a od Mitrovčana najbrži su bili Vladimir Kostić, Radovan Sekulić i Davor Šarić.

Najmlađi učesnik Ivan Krčelić ima 13 godina a odlučio se da trenira i izađe na takmičenje zbog viška kilograma, dva meseca nakon intenzivnog treninga uspeo je da skine sedam kilograma.

Takmičari iz Sremske Mitrovice:

Tijana Lukić, Bojan Lukić, Mile Ćuruvija, Strahinja Trifunović, Djurić Goran, Ratić Danijela, Tintor Igor, Krčelić Ivan, Igor Milanović, Anja Mitrović, Kostić Vladimir, Isidora Stojšić, Ognjen Ostojić, Vuk Mijatović, Dušan Raković, Vanja Čekerinac, Puhalić Dusan, Velibor Erić, Katarina Sekulić, Radovan Sekulić, Gavrilo Novaković, Sofija Nenadić, Tanja Zarić, Strahinja Martinović, Zorana Berisavljević, Nataša Stević, Tanja Žeravić, Jelena Milivojčević, Davor Šarić i Darko Dronić.

Klub “King Performance – Sirmium” je osnovan 2017. godine i bavi se raznim vrstama treninga, preko CrossFit treninga, izdržljivosti, sposobnosti, plana ishrane… Klub trenutno broji oko 100 takmičara.

“Ova sala je dobra, ali nam polako postaje mala, mi radimo i gledamo da se razvijamo. Nadamo se da ćemo u budućem periodu uspeti da pronađemo veću salu. Zahvalio bih se takođe sponzorima bez kojih naše takmičare ne bi mogli da spremimo i ne bi mogli da odemo na ovo takmičenje, u pitanju je Yonex, Roloplast Mošić, Oktagonbet, Crveni TAXI, Cvećara Đurđević, Termo Link, Kija Inox, Finagra, Buregdžinica Kukić, Termo Produkt.” rekao je trener Lukić Bojan.

Klub se nalazi na adresi Kralja Petra I bb, lokal broj 14 (prolaz Zeleno drvo).

Možda Vam se svidi i