Zbog vašara POMERENO zatvaranje Voganjskog puta

Od strane Ozon
0 komentar


IPAK ĆE BITI RUMSKOG VAŠARA

Vašar u Rumi je razlog zbog kojeg će se obustava pružng prelaza Voganj pomeriti za period od nakon završetka vašara. Prema nezvaničnim informacijama, firma koja je u pripravnosti i administraciji za rad na pružnom prelazu nije znala za značaj i datum ovog događaja, te su se potrudili da izađu u sustret građanima i da ne opstruišu normalno odvijanje vašara u Rumi.

Planirana potpuna obustava saobraćaja na delu državnog puta IIA reda br.120 na deonici Sremska Mitrovica-Voganj, pomerena je za skedeću nedelju.

Obustava saobraćaja planira se u zoni pružnog prelaza „Voganj“, zbog početka radova na rekonstrukciji nadvožnjaka „Voganj“ koji se rekonstruiše u sklopu ugovora o pojačanom održavanju državnog puta IA reda br.3 (Autoput Beograd-Šid, deonica Sremska Mitrovica-Ruma).

Tokom obustave saobraćaja na navedenom putnom pravcu, teretna vozila će adekvatnom saobraćajnom signalizacijom biti upućivana na alternativni pravac preko Jarka i obilaznice oko Rume, dok će putnička vozila moći da koriste lokalni put Šašinci-Voganj.

Ovim putem želimo da obavestimo i sve prevoznike koji saobraćaju u redovnom linijskom saobraćaju da blagovremeno prilagode trase kretanja svojih linija novonastalom režimu.

Planirano je da radovi na rekonstrukciji nadvožnjaka traju do 01.10.2021.godine.

O svim daljim aktivnostima tokom izvođenja radova javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Možda Vam se svidi i