Završeno asfaltiranje u Ležimiru, nastavlja se dalje sa rekontrukcijom lokalnih puteva

Od strane Ozon
0 komentar

Danas su zvanično završeni  radovi na asfaltiranju Fruškogorske, Sutjeske i Pinkijeve ulice u Ležimiru. 

Po rečima zamenika gradonačelnice, Petra Samardžića, sada je meštanima Ležimira, omogućen bezbedan i komforan prilaz kućama, a olakšan je i saobraćaj poljoprivrednij mehanizaciji i komunalnim vozilima, ali i za cisterne za mleko, jer u ovim ulicama živi nekoliko poljoprivrednika koji se bave mlečnim govedarstvom, naglasio je Samardžić.

“Na ovaj način smo pokazali da je ulaganje u infeastrukturu od višestrukog značaja, posebno ulaganje u ruralnu infastrukturu”, dodaje Samardžić.

Grad Sremska Mitrovica i dalje nastavlja sa reparacijom i rekonstrukcijom lokalnih puteva. “Nakon završetka radova u Ležimiru, mehanizacija se seli na druge lokacije, nastavlja se sa rekonstrukcijom i seoskih i gradskih puteva”, reči su zamenika gradonačelnice, Petra Samardžića.

Radovi na reparaciji i rekonstrukciji lokalnih puteva, vršiće se po zahtevu i u dogovoru sa potrebama mesnih zajednica. Radiće se po redosledu prioreteta a ključan faktor u definisanju prioriteta, jeste broj domanćinstava u jlicama. Radovi na reparaciji i rekonstrukciji lokalnih puteva će se raditi permanentno i u kontinuitetu, naglašava Samardžić.

Možda Vam se svidi i