STOP SHOP LETO u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

STOP SHOP ritejl park Sremska Mitrovica, austrijske kompanije IMMOFINANZ,obeležiće od 20. do 22. avgusta drugi rođendan uz povoljnu ponudu domaćih i svetskih brendova, sjajnu zabavu i raznovrsni program za nezaboravno leto 2021.

Slavlje je najbolje uz šoping, posebno kada su brendovi pripremili sjajna sniženja i akcije, kao što će biti tokom rođendanskog vikenda od 20. do 22. avgusta. U petak posetioci mogu uživati uz nastup benda EmotiVAcija, a STOP SHOP u Sremskoj Mitrovici sprema još iznenađenja. Tu je i sada već popularni izazov penjanja na veštačku stenu visoku tri metra. Sve učesnike očekuju pokloni, a o bezbednosti se brine tim profesionalaca u skladu sa svim merama zaštite. Najmlađi posetioci mogu da se zabave ukreativnimradionicama ina sportskim poligonima, aatmosferu će upotpuniti veseli klovnovi sa balonima.

STOP SHOP Sremska Mitrovica poziva posetioce i da učestvuju u rođendanskom Fejsbuk onlajn konkursu „Oživi STOP SHOP maskotu“. Žiri će izabrati najkreativniju STOP SHOP maskotu, a njen autor dobiće vaučeru iznosu od 500 EUR. Takođe, posetioci su pozvani da na Instagramu naprave rođendansku čestitku ovom ritejl parku, a autora najkreativnije želječeka kupon za kupovinu u vrednosti od 5.000 RSD.

Obeležavanje rođendana naših ritejl parkova i kupovina u STOP SHOP ritejl parkovima su bezbedni i u skladu sa međunarodnim standardima po sertifikatu o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama, Centra za bezbednu kupovinu (SSC), švedske nezavisne kompanije za procenu sigurnosti šoping centara i ritejl parkova.

Sve informacije o aktivnostima i ponudi STOP SHOP-ova u Srbiji možete naći na sajtu www.stop-shop.com, kao i na zanimljivom „STOP SHOP Kutku” kojem se pristupa očitavanjem QR koda.

Možda Vam se svidi i