Slava Sveti Sava. Paketići za učenike ŠOSO „Radivoj Popović“ i korisnike Dnevnog boravka „Sunce“ (Video)

Od strane Ozon
0 komentar

Lokalna samouprava u saradnji sa kompanijom Bambi i nekoliko privrednika iz Sremske Mitrovice, danas su predali donaciju u vidu paketića  slatkih proizvoda. Ispred Lokalne samouprave paketiće je uručila gradonačelnica Sremske Mitrovice, Svetlana Milovanović .

Paketići su predati učenicima škole ŠOSO „Radivoj Popović“ uz prigodno slavlje i seču slavskog kolača.

Ridjošić Dražen, načelnik za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine naglasio je da su korisnici ovih ustanova uslugu su dobili koja je licencirana i besplatna a realizovana je uz pomoć lokalne samouprave Sremska Mitrovica. Kompanija “Bambi” je uručila 55 paketića za korisnike.

“Ono što bih naglasio jeste moje zadovoljstvo što sam zajedno sa gradonačelnicom i direktorom ŠOSO “Radivoj Popović” Negovanom Nikolićem, i Centrom za socijalni rad “Sava” uručio ove paketiće.” Ridjošić je čestitao korisnicima slavu Sveti Sava.

Direktor ŠOSO “Radivoj Popović” Negovan Nikolić se zahvalio lokalnoj samoupravi i ljudima dobre volje i donatorima koji su pomogli da danas na ovaj način proslavimo slavu Sveti Sava. Osim “Bambija” još nekoliko društveno odgovornih firmi iz Sremske Mitrovice su pomogle da naših 110 učenika i 45 korisnika dnevnog boravka danas dobiju paketiće.

Svečanosti su prisustvovali gradonačelnica Svetlana Milovanović, direktor škole Negovan Nikolić, Ridjošić Dražen, načelnik za socijalnu zaštitu, nastavnici/defektolozi škole, zaposleni i sveštenik, predstavnik Srpske pravoslavne crkve, koji je pristupio činu osvećenja slavskog kolača. Sveštenik je u svojoj besedi istakao značaj i veličinu svetitelja čije se ime slavi.

Ove godine proslava školske Slave, Sveti Sava, upriličena je uz poštovanje mera zbog pandemije.

Osim firme “Bambi” donacije su dali i Eurozeit, Dušeci Filipović i Eaton.

You may also like