Poklon paketići za Osnovne škole. Podela počela u OŠ “Sveti Sava”

Od strane Ozon
1 komentar

Kompanija Bambi, zajedno sa Lokalnom samoupravom, obradovala je đake iz škola sa teritorije grada Sremska Mitrovica.

Podela slatkih paketića đacima  počela je danas u osnovnoj školi „Sveti Sava“.

Kompanija Bambi donirala je osim paketića i svakoj školi laptop i skener.

Gradonačelnica Sremske Mitrovice danas je navela da grad ima odlično razvijenu mrežu, srednjih, osnovnih škola i predškolskih ustanova. “ Trudimo se da kvalitet ovih ustanova dignemo na još viši nivo, samo radi podsećanja, mi smo jedina lokalna samouprava koja je u prethodne tri godine uspela da sagradi dve nove škole i da ih otvori, i jednu predškolsku ustanovu. Cilj nam je da nastavimo sa radom, sa rekostrukcijom škola, ali isto tako važno kao rekostrukcija jeste i opremanje škola savremenom tehnologijom, kako bi svim upčenica lakše bilo da savladaju gradivo, pogotovo sada u vreme pandemije kada škole rade onlajn”, rekla je Svetlana Milovanović i zahvalila kompaniji “Bambi” na vrednim poklonima.

Načelnik za obrazovanje Zoran Djurić objasnio je da su gradska uprava za obrazovanje i kompanija “Bambi” donirali deci od prvog do četvrtog razreda slatke proizvode. Za 2830 učenika svih škola u gradu dobiće slatke paketiće kompanije “Bambi”. “Osim paketića svaka škola u gradu dobiće laptop i skener, ja bih se zahvalio ovoj kompaniji na vrednom poklonu i nadam se da će svaka društveno odgovorna firma pomoći gradu i svim školama da budu bolje opremljene i da bolje radimo u budućnosti.” rekao je Djurić.

Direktorica OŠ “Sveti Sava”, Dragana Sretenović, zahvalila se kompaniji “Bambi” za donaciju, istovremeno se zahvalila i gradu Sremska Mitrovica koji je sve ovo organizovao i iskoristila je priliku da i na ovaj način čestita svim učenicima i prosvetnim radnicima školsku slavu Sveti Sava.

Donirani računari će biti upotrebljeni u nastavnom procesu 

You may also like

1 komentar

PECA 26.01.2021. - 8:36 pm

SELA RADE GRADJANI SE SLADE, ZA OVU VLAST SELA NE POSTOJE …..GLASAJTE IH OPET

Komentari su zatvoreni.