Leskovčanin Slavko Cakić (68) preminuo je u prostorijama EPS snabdevanja u tom gradu dok je podnosio reklamaciju zbog pogrešnog obračuna računa za struju u iznosu od oko 500.000 dinara.

Kako je za agenciju Beta rekao njegov sin Velibor, Cakić je juče došao u prostorije EPS u Leskovcu zbog „greške Elektrodistribucije pri čitanju električnog brojila”.

Nije se radilo o neplaćenim računima već o grešci Elektrodistribucije zbog koje je moj otac preko noći bio zadužen sa više od pola miliona dinara„, kazao je Velibor Cakić. Dodao je da je njegov otac više puta pokušavao da ispravi grešku. „I pored višemesečnih obećanja da će tu grešku ispraviti oni to nisu uradili. Ovo je bio četvrti ili peti put u poslednjih par meseci da je otac otišao da se žali, ali je nažalost bio koban po njega„, naveo je Cakić. Policijska uprava u Leskovcu se još nije oglasila povodom tog slučaja, kao ni EPS snabdevanje. Slavko Cakić preminuo je juče između 9 i 10 sati u kancelariji EPS u Leskovcu, a ekipa hitne pomoći koja je došla na lice mesta je konstatovala da je smrt je bila trenutna.

Možda Vam se svidi i