Počinje sezona kupanja na bazenima

Od strane Ozon
0 komentar

Od danas su otvorena kplivališta na bazenima. Jedni od njih su i bazen “Plava zvezda” u Salašu Noćajskom. Oni danas dočekuju prve posetioce.
“Plava Zvezda”, poseduje jedan zatvoreni bazen i dva otvorena bazena, jedan za decu i jedan za odrasle.

Od sadržaja na bazenu Vas čekaju sadržaji: Neorimenjene cene do kraja meseca, hrana, piće, jakuzi, ležaljke, suncobrani, sladoled…

Radno vreme: od 10 časova do ponoći.

Ako su vas zabrinule meteorološke prognoze po kojima se narednih dana u Srbiji očekuje pravi tropski talas sa temperaturama iznad 30 stepeni, ne očajavajte – tokom vrelih letnjih dana imaćemo gde i da se osvežimo jer ove sedmice na većini beogradskih kupališta počinje letnja sezona.

  • Brojni pozivi i poruke naših posetilaca ukazuju na veliko interesovanje i želju da se ponovo okupimo na našem omiljenom kupalištu. Pored tri bazena, kupačima su na raspolaganju dodatni sadržaji u vidu tuševa, ležaljki i suncobrana, kao i mogućnost da tokom boravka na otvorenim bazenima koriste i ugostiteljske usluge – najavljuju iz „Plave Zvezde”

Sve, dakle, ukazuje na zabavno i uzbudljivo leto, ali zbog svega što smo prošli u prethodnih godinu i po dana pandemije virusa korona ne zaboravlja se ni na oprez.

– Molimo sve naše korisnike da prilikom boravka budu odgovorni i poštuju sve, u datom trenutku aktuelne, mere Gradskog zavoda za javno zdravlje za suzbijanje širenja virusa korona – apeluju iz „Plave Zvezde”.

Možda Vam se svidi i