Gradska plaža u Sremskoj Mitrovici zvanično, očekuje se, da će biti otvorena 10. juna. Ove godine biće postavljen i punkt za imunizaciju.

Kao i svake godine biće angažovani medicinski radnici iz Doma zdravlja koji će sa doktorom pružati zdravstvene usluge potrebne na samoj plaži. Ove godine na gradskoj plaži “Brioni” dodatno će biti organizovan i punkt za imunizaciju.

“Jedan veoma važan segment i novina, koji će u ovoj sezoni biti uspostavljen na našoj plaži, a tiče se epidemioloških mera i imunizacije koja je najvažniji proces, ne samo u Sremskoj Mitrovici, nedo i u R. Srbiji i celom Svetu, jeste da će na geadskoj plaži od dana otvaranja iste, biti uspostavljen mobilni punkt za imunizaciju, koji će biti na raspolaganju gradjanima do kraja kupališne sezone”, rekao je načelnik gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu, Miroslav Jokić.

Na ovaj način želimo da vakcinaciju učinimo dostupnom našim gradjanima, i tokom letnjeg vremenskog perioda, a s obzirom da je naša gradska plaža mesto okupljanja svih naših gradjana tokom leta, smatramo da je ovo ispravan i pravi potez u smislu borbe protiv virusa COVID19, naglasio je Jokić.

Možda Vam se svidi i