Mama i tata PODVUKLI CRTU na Jutjubu!

Od strane Ozon
0 komentar

Najveće zvezde među današnjim klincima nisu pevači, glumci, rijaliti zvezde ili sportisti, nego Jutjuberi, čiji se uspeh meri brojem pregleda, lajkova, pratilaca i komentara.

Roditelji s kojima smo razgovarali uglavnom ne shvataju čemu tolika pomama, ali pošto je reč o trendu koji je nemoguće ignorisati, trude se da budu što uključeniji.

Jedni od njih su i roditelji dve devojčice od sedam i 12 godina. Kada klinci nešto žele, svi znamo da im je teško zabraniti. Zato većina roditelja pokušava da bude što uključenija u sve što djeca prate, kako bi na vreme mogli da reaguju ukoliko bude potrebno.

Naši sagovornici kažu da su njihove ćerke pratile mnoge Jutjubere ali na početku nisu znali baš mnogo o svemu tome. Međutim, vremenom su naučili…

„To što se neko snima po ceo dan van je svake pameti.  Mi smo decu animirali da kvalitetno provedu neko vreme u igranju, učenje, nekada je tu malo smeha, to se snimi i zajedno radimo na svim potrebnim detaljima da bi taj video izašao u javnost… da bi pratili šta one rade ali i pokazali da sadržaj može biti i običan, kao pravljenje kolača sa mamom, ili edukativan, sa izlaskom u prirodu i učenjem o njoj i još mnogo dobrih načina da se nešto i nauči, odlučili smo da ispunimo njihovu želju ali uz naš nadzor”, kaže otac ove dve devojčice.

Tako su nastale TRI LAVICE

Možda Vam se svidi i