IMATE NEDOUMICE? „Vode Vojvodine“ odgovaraju na pitanja u vezi NAKNADE ZA ODVODNJAVANJE

Od strane Ozon
0 komentar

Iz JVP “Vode Vojvodine” saopštavaju da počinju rad sa strankama u sledećim lokalnim samoupravama: Sremskoj Mitrovici, Staroj Pazovi, Subotici, Somboru, Vrbasu, Zrenjaninu, Kikindi, Vršcu i Pančevu. U navedena mesta mogu doći i obveznici naknada iz okolnih mesta i opština.

Kako se navodi, nadležni u “Vodama Vojvodine” su povukli ovaj potez u nameri da budu što dostupniji fizičkim licima, obveznicima naknade za odvodnjavanje. Kako bi se zbog poštovanja epidemioloških mera izbegle gužve, a svi zainteresovani stigli na red, u navedene gradove ići će se i po nekoliko puta.

U neposrednom kontaktu sa obveznicima naknade zaposleni JVP „Vode Vojvodine“odgovaraće na pitanja u vezi sa rešenjima, spornim zaduženjima, dugovanjima, parcelama za koje su zaduženi, upisu u katastar i slično, a dobiće i konkretna uputstva i informacije o žalbama i reprogramima. Na istom mestu moći će preuzeti i kopije rešenja.

Prvi grad gde će zaposleni JVP „Vode Vojvodine“ odgovarati na pitanja obveznika biće Sremska Mitrovica. U ponedeljak, 10. maja, u periodu od 10-14 časova rad sa strankama biće organizovan u zgradi vodoprivrede, na adresi Promenada 13, sala na trećem spratu.

Već sutradan, u utorak 11. maja, obveznici mogu doći u zgradu opštine u Staroj Pazovi, ulica Svetosavska 11, sala u prizemlju, takođe od 10-14 časova.

O terminima u ostalim mestima, obveznici će biti pravovremeno obavešteni. Takođe se podseća da obveznici osnovne informacije o naknadama mogu dobiti pozivanjem besplatnog broja 0800 21 21 21.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik