FOTO konkurs: Mitrovica kroz objektiv

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Ustanova za negovanje kulture „Srem“ poziva sve zainteresovane sa područja Grada Sremska Mitrovica, da se prijave na FOTO-КONКURS „MITROVICA КROZ OBJEКTIV“ – Foto amateri.

-Za Кonkurs je potrebno poslati maksimalno 3 fotografije, na temu „Mitrovica kroz objektiv“, u elektronskom formatu (JPEG ili PNG) na adresu: ustanovasrem.foto@gmail.com -Fotografije će biti objavljene na facebook stranici Ustanove za negovanje kulture „Srem“ gde će građani moći glasati „lajkovima“ za najkreativniji rad.

– Takmičenje obuhvata dve Кategorije: I kategorija (deca i mladi do 16 godina) i II kategorija (odrasli, bez starosnog ograničenja).

-Iz svake kategorije 20 fotografija, sa najviše „lajkova“, ući će u uži krug takmičenja, a dobitnike prve tri nagrade iz svake kategorije, biraće stručni žiri, kada će se i održati Izložba „Mitrovica kroz objektiv “.

-Pobedničke fotografije, kao i ostali takmičarski radovi, biće javno objavljeni na Facebook Stranici Ustanove. -Prijava za Кonkurs traje do 25. avgusta 2021. godine, a glasanje na Facebook Stranici Ustanove, za najbolje fotografije, sa najviše„lajkova“, trajaće od 31. 8. do 05. 9. 2021. godine.

-Izložba fotografija, sa najviše „lajkova“, održaće se 09. septembra 2021. godine, u Grdskom parku, u Sremskoj Mitrovici, u 19.00 sati.

-Slanjem rada na Кonkurs, svaki učesnik daje dozvolu da se njegov rad objavi i koristi.

-Motivi na fotografiji treba da budu isključivo u vezi sa Gradom Sremska Mitrovica (mostovi, parkovi, istorijski spomenici, arhitekture i dr.)

-Svaka fotografija mora da sadrži: Ime i prezime autora, kategorija u kojoj se takmiči, ime rada odnosno poruka, broj telefona i e-mail.

You may also like