Evo gde u Sremskoj Mitrovici možete da ručate „na kašiku“ i po kojoj ceni

Od strane Ozon
3 komentari

Brza hrana, nedovoljno kretanje, nekoliko kafa dnevno i ubrzan tempo života, mnogim našim sugrađanima zadaju sve više zdravstvenih problema, a mogu da dovedu i do prekomerne težine.

Istražili smo u kojim to objektima mitrovčani mogu da jedu kvalitetno, kuvano i jeftinije, a da pri tome u organizam ne unose prazne kalorije.

Promenada

Ovaj restoran nalazi se u ulici Promenda, uz reku Savu, pored stadiona Srema i kod njih, sem jela sa roštilja, može da se poruči i dnevni meni. Kuvana jela na meniju se svakodnevno smenjuju. Oni u ponudi imaju razne vrste supa i čorbi koji idu uz dnevni meni.  Ovde možete pojesti dnevni meni koji sadrži čorbu, salatu i glavno jelo po ceni od 450 dinara. Meni je pod anima različit, gulaš, ćuvte u sosu… a četvrtkom u ovom restoranu uvek služe pasulj.

Rubin

Restoran „Rubin“ je prepoznatljiv po jelima sa ribom, ali ovde se može pojesti i roštilj. Nalazi se u na samoj obali Save u naselju 29. Novembar. A pored interesantnog enterijera, opuštene atosfere i divnog pogleda na reku Savu u ponudi, sem ribljih specijaliteta i roštilja, ovde možete na kašiku pojesti i riblju čorbu po ceni od 300 dinara.

Lovački dom

Restoran „Lovački dom“ nalazi se u mirnom delu grada – u naselju KPD, skretanje pre parka, a reč je o objektu u kojem odiše domaćinska atmosfera. U ponudi imaju veliki izbor domaćih gotovih jela na „kašiku“ kao i jela sa roštilja. Kada je reč o kuvanim jelima, ovde se mogu naručiti sledeća jela: Škembići i kavurma po ceni od 320 dinara, pasulj sa kobasicom po ceni od 350 dinara, sarma po ceni od 350 dinara, govedji gulaš po ceni od 640 dinara, srneći gulaš po ceni od 920 dinara. U ovom restoranuu se takođe pravi dnevni meni, pa ako odlučite da ručate, obavezno pitajte kojim danom se kuva određeno jelo.

Ako želite da dodate još neki restoran, pišite nam redakcija@ozon.rs

Možda Vam se svidi i

3 komentari

Goran 08.12.2021. - 8:35 pm

To nije prihvatljivo da jedete 30 obroka. Recimo 30 dana sa platom od 50000dinara. Za neke mozda jeste.

Mazalo 09.12.2021. - 4:12 pm

Sirmijum
Eh, neki Mitrovicu poznaju Po ruznim ,Ali vecina Po lepim stvarima….
Naprimer ja Sam nekim poslom bio u Mitrovici ,pa nekih mesec ipo…tacnije gradili smo Sirmijumbus. Mogu vam reci da je prelepa,narocito taj deo grada gde je kej I Promenada …inace citava je nekako lepa!
Pa zar mislite da su Rimljani bili ludi ,jok !

Ozon 09.12.2021. - 10:38 pm

<3

Komentari su zatvoreni.