20 hiljaditi dobio poklon. Preko 24 hiljade vakcinisanih u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Branko Filipović, je dvadesethiljaditi vakcinisani građanin u Sremskoj Mitrovici, a tom prilikom gradonačelnica Svetlana Milovanović uručila je paket vitamina i vaučer za pregled. On je danas dobio i drugu dozu vakcine na punktu u Poslovno-sportskom centru „Pinki”.

„Gospodin Filipović je dvadesethiljaditi Mitrovčanin koji se vakcinisao, a danas i revakcinisao protiv kovida 19. Poklon koji smo mu uručili je samo mali znak pažnje zato što je pokazao svoju odgovornost, ne samo on nego i čitava njegova porodica, u ovoj situaciji. Danas imamo nešto više od 24.000 vakcinisanih naših sugrađana, tako da kada dostignemo neki limit od 30.000 već će biti malo lakše,  vakcinacija i poštovanje mera u ovom periodu, donose rezultate,  i pozivam i sve one sugrađane koji se nisu do sada vakcinisali, da to uvek mogu učiniti ovde u Hali svakim danom do 8 sati uveče”, rekla je gradonačelnica Milovanović.

Ovim putem zahvalila se svima, koji su se vakcinisali i na taj način pokazali odgovornost i prema svom zdravlju, svojim bližnjima ali i svim ostalim građanima.

 Ja lično znam veliki broj ljudi koji su teško preboleli ovu bolest, a i koji su tragično završili, tako da smatram da je vakcinacija jedan logičan način da se rešimo ove bolesti, rekao je Branko Filipović.

Do sada je vakcinisano više od 24.000 mitrovčana.

Možda Vam se svidi i