VAŽNO! Drugi pregled i rezultati u SEDMOJ zdravstvenoj

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Gradonačelnica Sremske Mitrovica Svetlana Milovanović i direktorica Doma zdravlja Miroslava Ševo danas su održale sastanak i donele odluku da u cilju smanjenja vremena čekanja u Kovid ambulanti deo pacijenata biće usmeren na VII zdravstvenu stanicu.

SVI GRADJANI KOJI ČEKAJU NA DRUGI PREGLED I NA REZULTATE to mogu učiniti u VII zdravstvenoj stanici..

Zbog povećanog broja pacijenata sa simptomima korona virusa koji se javljaju na pregled u kovid ambulantu na prijemu Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, a da bi se smanjile gužve, nadležni su odlučili da svi pacijenti koji imaju kontrolni pregled i koji treba da preuzmu rezultate testova to mogu da obave u 7. zdravstvenoj ambulanti od danas 19. novembra.

Sedma zdravstvena stanica se nalazi u Kuveždinskoj ulici.

“Epidemija je maltene u vrhuncu, jako veliki broj pacijenata se javlja u Kovid ambulanti, neki imaju lakše simptome a neki dosta teže. S obzirom da sa dve ekipe iz Doma zdravlja nismo mogli dobro da se organizujemo, pravile su se velike gužve i dugo se čekalo. Ja ću dati predlog da lekar internista bude stalno prisutan u urgentnom prijemu, zbog prijema i konsultacija sa težim pacijentima. Još 12 lekara će raditi 24 sata, i biće tri ekipe pri Kovid ambulanti a u Sedmoj zdravstvenoj, bivšoj Kovid ambulanti, javljaće se pacijenti za kontrolu.” izjavila je Miroslava Ševo.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

mikovic 20.11.2020. - 3:09 pm

Gde ce redovni pacijenti iz tog naselja? Za ovo neko mora da odgovara!

Komentari su zatvoreni.